Smarta fjärrkontroller för Smart TV

  • Välkända företag erbjuder speciella Fjärrkontroller dedikerade till smarta TV-funktioner för att stödja Smart TV-innehåll på sina TV-apparater. De kan till exempel ha pilknappar som låter dig surfa snabbare eller använda Smart TV-appen. Dessutom har vi i år ytterligare specialknappar för de mest populära webbtjänsterna, till exempel Netflix eller Google Play Store.

Vissa tillverkare, som Philips, erbjuder i de bästa TV-fjärrkontrollerna med ett QWERTY-tangentbord (samma som på en bärbar dator) på baksidan av fjärrkontrollen, så du behöver inte köpa ett trådlöst tangentbord. Tanken är att använda de grundläggande funktionerna för en Smart TV med fjärrkontrollen som medföljer TV: n, utan extra tillbehör för att smidigt kunna se på Streamtajm via Dreamfilms.se.

Kolla in de aktuella priserna för 43-tums TV

De senaste versionerna av programvaran låter dig använda en smartphone som kör iOS för att arbeta med TV: n. Tidigare var personer med en Android-baserad smartphone som lätt kunde kommunicera med nästan vilken Smart TV som helst i en bättre position. I flera månader nu har vissa tillverkares TV-apparater (som LG och Samsung) erbjudit iPhone-kompatibilitet.

Kolla in de aktuella priserna för 55-tums Smart TV

Dessutom läggs nya funktioner till-kontroll av TV: n med röstkommandon(den inbyggda mikrofonen placeras på TV: ns fjärrkontroll). Detta gör att du kan använda röstassistenterna Alexa och Google, som tidigare inte fungerade på en Smart TV.