Fördelarna med den elektroniska cigaretten

  1. Din hälsa

Ingen absorption av 4000 giftiga ämnen (tjära, kolmonoxid, aceton, ammoniak, etc…) närvarande i tobak och känd för att vara cancerframkallande.
Du kommer att få livslängd och du kommer att förbättra din dagliga form (andetag, hud, smak, lukt, etc)).
Efter 1 vecka utan tobak hostar du inte längre, efter 2 månader lyser din röst, så gör huden, efter 6 månader förbättras din hälsa markant. Ett år senare minskar risken för hjärt-kärlsjukdomar med hälften. Från 2 till 10 år minskar sannolikheten för cancer och hjärtattacker med 50% och livslängden ökar. Efter 10 år kommer du att återfå tillståndet för en icke-rökare.

  1. Möjliggör en gradvis övergång

Den elektroniska cigaretten och SUB OHM, Coils, SUB OHM COILS, Aspire Coils, Athena Coils, Eleaf Coils, FreeMax Coils, GeekVape Coils, Horizontech Coils är ett verkligt alternativ till tobak. Du behåller gesten, nöje och nikotin utan nackdelarna med den klassiska cigaretten, det finns ingen bränning. Du kan, om så önskas, gradvis minska nikotindosen.
Enligt Dr. Bertrand Dautzenberg ordförande för det franska tobakskontoret, tror han på den elektroniska cigaretten :
“för rökare är riskreduktionen betydande”, ” potentiellt cancerframkallande föreningar existerar men vid en infinitesimal dos, inte mer än i en kopp kaffe. »

  1. Lättare än några andra metoder

Faktum är att du inte ändrar dina vanor, du fortsätter att vape (istället för att röka). Du behåller gesten och det visuella nöjet av ångan. Framgångsfrekvensen för nikotinplåster och andra substitut är 10 %, Vi går till mer än 40% av rökarna som helt har slutat röka genom att byta till elektroniska cigaretter.

  1. Din följe

Minska riskerna för din hälsa, din omgivning, barn, makar, vänner och kollegor (ingen passiv rökning), du kan vape inuti utan att äventyra hälsan hos dina nära och kära, eller generera den minsta störningen. Den elektroniska cigaretten avger nästan ingen lukt och är ånga, den försvinner på 7 sekunder, till skillnad från tobakens stillastående rök.

  1. Ekonomi

En flaska med 10 ml vätska är ungefär motsvarande 100-120 cigaretter. Om du röker 20 cigaretter om dagen idag och priset på din förpackning är 6,70 Euro, spenderar du 201 Euro / månad eller 2412 euro / år.
Med den elektroniska cigaretten skulle dina utgifter vara :
Priset på ditt startpaket (från 23,90 euro på Smok ‘ air Store).
Förbrukningsvaror (finfördelare, clearomizers) som måste bytas ut regelbundet vilket du kan läsa mera om här Klicka här, se mera, se här, Vape.
Priset på vätskor (ca 20 euro / månad).
Din kostnad kommer att delas med minst 6, vilket är en årlig besparing på cirka € 2,150. 00.
Och allt detta samtidigt som du behåller ditt nöje !

  1. Den praktiska sidan

Inga fler askkoppar, ingen mer kall tobak luktar hemma, på dina kläder och hår, i din bil eller när du pratar. Mindre skrymmande än ett paket cigaretter, inget behov av att leta efter din tändare. Inga fler tömning askkoppar, leta efter en plats att krossa hans rumpa. Gå inte ut på terrassen eller i trädgården under tv-annonsen… du är inte längre tvungen att lämna dina vänner för att röka, till exempel i restaurangen ! Å andra sidan kan du fortsätta att ta din paus med dina vänner och medrökare utan frustration; och varför inte övertyga dem att byta till elektroniska cigaretter !!
Kort sagt, förutom ditt välbefinnande, kommer du inte att störa någon längre.

  1. Den estetiska sidan

Ingen gulfärgning av dina tänder, fingrar eller naglar !! Det skadar inte huden. Det lämnar ingen lukt på dina kläder. Ingen dålig andedräkt.

  1. Ekologisk

Den elektroniska cigaretten tänds inte och slänger inte bort. De flesta modeller består av reservdelar (batterier, clearomizers, droppspetsar och värmehuvuden) dessa element kan bytas ut när de försvagar eller når slutet av livet. Vi samlar in och återvinner begagnade batterier deponeras i vårt nätverk av butiker. En enda cigarettstöt kan förorena upp till 500 liter vatten.

  1. Samtalet av de 120 läkarna till förmån för den elektroniska cigaretten

Etthundratjugo hälso-och sjukvårdspersonal, inklusive läkare, pulmonologer, tobaksspecialister, missbrukare och cancerologer, lanserade onsdagen den 28 oktober 2015 i Frankrike, ett ” samtal till förmån för elektroniska cigaretter “.
“Rökning är den ledande förebyggbara dödsorsaken i Frankrike och Europa” skriv undertecknarna av överklagandet som förklarar att prenumerera “på slutsatserna” av en rapport från Public Health England, byrå som är beroende av det brittiska hälsoministeriet, som publicerades i augusti”, enligt vilken vaping är 95% mindre skadlig än rökning “. “Med utgångspunkt i denna observation och dess nära säkerhet för rökare och icke-rökare, rekommenderar denna rapport främjandet av den elektroniska cigaretten till allmänheten och läkarkåren att utveckla sin användning”, betonar samtalet. “Denna strategi för att minska riskerna tack vare den elektroniska cigaretten, i kombination med en politik med höga tobakspriser, lyckas i Storbritannien vars vuxna rökning befolkningen sjunker under 18% mark” i Frankrike, 34% av den vuxna befolkningen röker, och tobak dödar 220 personer om dagen !

  1. Prova den elektroniska cigaretten gratis

För att avsluta och om du fortfarande inte är övertygad om att byta till den elektroniska cigaretten, vet du att du kan testa den och få råd gratis, i hela SMOK ‘ air Store-nätverket…